Pilaf cu ouă coapte

Pilaf cu ouă coapte este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 202 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de brânză elvețiană, roșii Rome, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), Pilaf De Orez La Cuptor, și Pilaf De Orez La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați des untul și șalotele până când șalotele se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de cereale și amestecați până când boabele sunt ușor prăjite, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulion și maghiran, amestecați și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când boabele sunt fragede pentru a mușca, aproximativ 12 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă 1/2 cană de brânză cu pilaf. Folosind spatele unei linguri, Faceți 4 puțuri adânci în amestec. Glisați 1 ou în fiecare godeu.
Așezați felii de roșii în jurul ouălor.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când albușurile de ou sunt opace și gălbenușurile au textura dorită, aproximativ 8 minute pentru gălbenușurile lichide. Cu aproximativ 3 minute înainte ca ouăle să fie fierte, presărați amestecul cu brânza rămasă.
Folosiți o spatulă largă pentru a scoate pilaf și ouă, câte 1 și puneți pe farfurii.
Se adaugă sare și piper după gust.