Pilaf cu ouă coapte

Pilaf cu ouă coapte
Pilaf cu ouă coapte este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 202 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de brânză elvețiană, roșii Rome, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), Pilaf De Orez La Cuptor, și Pilaf De Orez La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați des untul și șalotele până când șalotele se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați amestecul de cereale și amestecați până când boabele sunt ușor prăjite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3
Adăugați bulion și maghiran, amestecați și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când boabele sunt fragede pentru a mușca, aproximativ 12 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Se amestecă 1/2 cană de brânză cu pilaf. Folosind spatele unei linguri, Faceți 4 puțuri adânci în amestec. Glisați 1 ou în fiecare godeu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Așezați felii de roșii în jurul ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Coaceți într-un cuptor de 400 până când albușurile de ou sunt opace și gălbenușurile au textura dorită, aproximativ 8 minute pentru gălbenușurile lichide. Cu aproximativ 3 minute înainte ca ouăle să fie fierte, presărați amestecul cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Folosiți o spatulă largă pentru a scoate pilaf și ouă, câte 1 și puneți pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista