Pilaf Bulgur cu morcovi prăjiți și păstârnac

Pilaf Bulgur cu morcovi prăjiți și păstârnac
Bulgur Pilaf cu morcovi prăjiți și păstârnac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulgur măcinat mediu, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Bulgur Pilaf cu Broccoli și morcovi, Morcovi prăjiți și păstârnac, și Morcovi Prăjiți Și Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa, usturoiul și 1/2 linguriță de chimen și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat si abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
4
Adăugați apa și sarea măsurată și amestecați pentru a combina. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
5
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați bulgurul și amestecați pentru a combina. Acoperiți cu un capac etanș și lăsați să stea până când bulgurul este fraged și majoritatea sau tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 30 de minute. Între timp, prăjiți morcovii și păstârnacul și faceți pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați morcovii și păstârnacul pe o foaie de copt, stropiți cu 2 linguri de ulei, adăugați restul de 1/2 linguriță de chimen, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Întindeți legumele într-un strat uniform și prăjiți până când sunt fierte și rumenite în pete, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați sucul de lămâie și mierea într-un castron mare, nereactiv și bateți pentru a combina. În timp ce bateți continuu, adăugați restul de 1/4 cană de ulei într-un flux lent și constant până când este complet încorporat. Pune deoparte.Când bulgurul este gata, transferați-l și orice lichid din tigaie în vasul cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulgurBulgur
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
9
Adăugați legumele prăjite, pătrunjelul și semințele de floarea soarelui și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
10
Lăsați pilaful să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 15 minute pentru ca aromele să se combine înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista