Piersici și zmeură în sirop Ancho cu fire de Chile

Piersici și zmeură în sirop Ancho cu fire de Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici și zmeură în sirop de Ancho cu fire de Chile. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.09 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Piersici albe și zmeură în sirop de șampanie, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Piersici la grătar cu zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe chile în 2 căni de apă într-o cratiță de 1 până la 2 litri, neacoperită, întorcându-se o dată sau de două ori, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați chile pe o tăietură și aruncați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Când este suficient de rece pentru a manipula, tulpina și semințele chile, apoi îndepărtați cu atenție pielea în bucăți mari și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4
Transferați pulpa de chile în cratița curățată și adăugați zahăr, 1/2 cană de zmeură, un vârf de sare și apă de cană rămasă. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți siropul de pe foc și acoperiți tigaia cu capac, apoi lăsați abrupt, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
În timp ce siropul se înmoaie, uscați pielea chile și tăiați pielea în fire foarte fine cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Turnați siropul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând ușor pe solide (nu împingeți solidele), apoi aruncați solidele. Se amestecă sucul de lămâie în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Înjumătățiți piersicile pe lungime, groapă și tăiați pe lungime în felii groase de 1/4 inch. Împărțiți, împreună cu zmeura de ceașcă rămasă, între 4 boluri puțin adânci și sirop de lingură peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Presărați cu câteva fire de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1
* Siropul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. * Firele Chile pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Disponibil la piețele Latino, multe supermarketuri și kitchenmarket.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista