Piersici și zmeură în sirop Ancho cu fire de Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici și zmeură în sirop de Ancho cu fire de Chile. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.09 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Piersici albe și zmeură în sirop de șampanie, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Piersici la grătar cu zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe chile în 2 căni de apă într-o cratiță de 1 până la 2 litri, neacoperită, întorcându-se o dată sau de două ori, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Transferați chile pe o tăietură și aruncați lichidul de gătit.
Când este suficient de rece pentru a manipula, tulpina și semințele chile, apoi îndepărtați cu atenție pielea în bucăți mari și rezervați.
Transferați pulpa de chile în cratița curățată și adăugați zahăr, 1/2 cană de zmeură, un vârf de sare și apă de cană rămasă. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul.
Scoateți siropul de pe foc și acoperiți tigaia cu capac, apoi lăsați abrupt, acoperit, 20 de minute.
În timp ce siropul se înmoaie, uscați pielea chile și tăiați pielea în fire foarte fine cu un cuțit ascuțit.
Turnați siropul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând ușor pe solide (nu împingeți solidele), apoi aruncați solidele. Se amestecă sucul de lămâie în sirop.
Înjumătățiți piersicile pe lungime, groapă și tăiați pe lungime în felii groase de 1/4 inch. Împărțiți, împreună cu zmeura de ceașcă rămasă, între 4 boluri puțin adânci și sirop de lingură peste fructe.
Presărați cu câteva fire de chile.
* Siropul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. * Firele Chile pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Disponibil la piețele Latino, multe supermarketuri și kitchenmarket.com.