Piersici în sirop de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici în sirop de ghimbir. O porție conține 109 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de piersici, apă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piersici cu sirop de ghimbir și zară, Nectarine și piersici cu sirop de lavandă, și Piersici Și Nectarine Într-Un Sirop De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți vinul, apa, zahărul și ghimbirul, amestecând ocazional, până se reduc la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 15 minute.
În timp ce siropul fierbe, feliați piersicile și aruncați cu suc de lămâie.
Se toarnă siropul fierbinte printr-o sită fină pe piersici, apoi se amestecă.
Lăsați să stea 20 de minute.
* Piersicile pot sta în sirop, acoperite, până la 2 ore la temperatura camerei.