Piersici Prăjite Cu Miere Cu Lavandă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersicile prăjite cu miere cu lavandă. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lavandă, piersici, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Piersici la gratar cu miere de lavanda biciuit Ricotta, Risotto cu miere de lavandă cu fructe de piatră prăjite cu vanilie, și Ceai de lavandă, lămâie și miere de la ferma Wolds Way Lavender pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți un vas de copt de 7 x 11 inci rezistent la cuptor cu unt. Aranjați piersicile, tăiate cu fața în sus, în vasul de copt.
Stropiți mierea peste piersici și adăugați lavanda și coaja de lămâie.
Coaceți timp de 15 minute, scoateți din cuptor și lingurați mierea din vasul de copt peste piersici.
Coaceți încă 1520 de minute sau până când piersicile sunt înmuiate și aurii.
Topiți jumătățile calde de piersică cu 1 linguriță de brânză mascarpone și stropiți cu o parte din miere în tigaia de copt.