Piersici la grătar cu sos de zmeură
Piersicile la grătar cu sos de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 270 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați aromă de rom, scorțișoară măcinată, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piersici la grătar cu sos proaspăt de zmeură, Piersici la gratar cu sos de zmeura si crema de lamaie, și Grill: piersici cu sos proaspăt de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zmeura și sucul de lămâie într-un recipient al unui blender electric sau al unui robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale. Apăsați amestecul de boabe printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă, aruncând semințele. Acoperiți și răciți.
Tăiați 1 foaie (18-x 18-inch) de folie de aluminiu grea.
Așezați jumătățile de piersici, tăiate cu fața în sus, pe folie.
Combinați zahărul brun și scorțișoara; lingură uniform în centrul fiecărei jumătăți de piersică.
Presărați piersicile cu aromă de rom și punctați cu margarină. Îndoiți folia peste piersici și sigilați ușor.
Așezați grătarul peste cărbuni medii (300 până la 350 ); așezați mănunchiuri de piersici pe raft și gătiți 15 minute sau până când piersicile sunt bine încălzite.
Pentru a servi, lingurați 2 linguri piure de zmeură peste fiecare jumătate de piersică.