Piersici la gratar cu sos de zmeura si crema de lamaie

Piersicile la grătar cu sos de zmeură și cremă de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 407 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, zahăr superfin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piersici la grătar cu sos proaspăt de zmeură, Tort de lămâie la grătar cu piersici și smântână, și Piersici la gratar cu sos de scortisoara-smantana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul de zmeură: într-un robot de bucătărie piure zmeura.
Adăugați sucul de lămâie, lichiorul de zmeură și zahărul. Se amestecă sau se amestecă până se dizolvă zahărul.
Pentru a face crema de lămâie: într-un bol de amestecare amestecați împreună smântâna și zahărul. Bateți la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați sucul de lămâie și coaja de lămâie rasă și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Puneți deoparte la frigider în timp ce grătați piersicile.
Pentru a face piersicile: înjumătățiți și gropiți piersicile, dați deoparte. Într-o tigaie mică la foc mediu topiți untul, apoi adăugați zahărul și amestecați până se dizolvă zahărul.
Ungeți jumătățile de piersică peste tot cu amestecul de unt. Grătați la foc mediu direct până se rumenesc în pete și se încălzește pe tot parcursul, 8 până la 10 minute. Rotiți la fiecare 2 sau 3 minute.
Serviți piersicile calde cu sosul de zmeură și crema de lămâie.