Piersici Glazurate La Grătar

Piersicile glazurate la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 199 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți unt, piersici coapte ferme, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach & Ginger Satay cu piept de rață glazurat cu piersici la grătar, Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt brun cu piersici glazurate}, și Piersici la grătar + piersici și înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți piersicile; tăiați fiecare în jumătate și groapă. Într - o tigaie de 9 până la 10 inci la foc mediu-mare, topiți untul; adăugați zahăr și amestecați până se amestecă bine.
Scoateți tigaia de pe foc, puneți piersicile în amestecul de unt și întoarceți-le pentru a acoperi uniform.
Așezați piersici, tăiați cu fața în jos, pe un grătar pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti pana cand piersicile sunt fierbinti si usor rumenite pe fund.
Ungeți blaturile cu mai mult amestec de unt, apoi întoarceți fructele și ungeți părțile fierte cu amestec. Gatiti pana cand piersicile sunt calde, dar inca isi pastreaza forma, 6-10 minute in total.