Piersici Cu Whisky Japonez Sabayon

Piersici Cu Whisky Japonez Sabayon
Reteta piersici cu whisky japonez Sabayon este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, piersici, whisky japonez sabayon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Peach Sabayon cu piersici balsamice, Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon, și Cupcakes de cidru tare cu mere de whisky Caramel și cremă de unt de whisky (+ o zi de naștere pe blog!) pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista