Piersici cu Cava și Verbena de lămâie

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Piersicile cu Cavan și Verbena cu lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 5. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 149 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cava, piersici, frunze de verbena cu lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Briose Cu Ulei De Masline Lemon Verbenan ... Cu Sirop De Verbena De Lamaie, Unt De Verbena Cu Lămâie, și Lemon Verbenan Înghețată.
Instrucțiuni
Combinați frunzele întregi de verbena și vinul spumant într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 15 minute).
Scoateți și aruncați frunzele întregi.
Se adaugă zahărul, amestecând până se dizolvă.
Adăugați piersici feliate; aduceți la fierbere.
Scoateți din căldură. Acoperiți și răciți. Se amestecă frunzele de verbena tocată chiar înainte de servire.