Pierogi cu varză Curry
Pierogi cu varza curry ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți iaurt grecesc, boia de ardei, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pierogi de cartofi cu varza saut si mere, Pierogi Cu Umplutură De Varză Și Unt Clarificat, și Faux Pierogi peste varză și cartofi O ' Brien pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați iaurtul, ceapa, sucul de lămâie și 3 linguri de apă într-un castron mic; condimentează cu sare. La frigider până este gata de servit.
Combinați 2 linguri de unt cu boia de ardei într-un castron mare pentru microunde; Cuptor cu microunde până când untul se topește, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați pierogi congelați și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți pierogii pe o foaie de copt căptușită cu folie, transferați la cuptor și coaceți, răsturnând la jumătate, până la auriu, 20 până la 25 de minute.
Între timp, topiți restul de 2 linguri de unt într-o oală largă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați varza, pudra de curry, 3/4 linguriță de sare și un strop de apă și gătiți, amestecând ocazional, până când varza este fragedă, aproximativ 12 minute. (
Adăugați o altă stropire de apă, dacă este necesar.) Condimentează cu sare.
Împărțiți varza și pierogi între farfurii; serviți cu sosul de iaurt.
Fotografie de Antonis Achilleos