Pierogi Aluat
Nevoie de un lactate gratuit și vegetarian hor d ' oeuvre? Aluatul Pierogi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 25 de porții cu 78 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ou, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 149 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pierogi, Pierogi, și Comandă Rapidă Pierogi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare amestecați făina, sarea și praful de copt. Faceți o fântână în centru.
Într-un castron separat se amestecă împreună uleiul vegetal, apa caldă și oul bătut.
Se toarnă în fântâna ingredientelor uscate. Frământați aluatul timp de 8 până la 10 minute.
Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească 2 ore.
Rulați și umpleți după dorință.