Pierogi Aluat

Pierogi Aluat
Nevoie de un lactate gratuit și vegetarian hor d ' oeuvre? Aluatul Pierogi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 25 de porții cu 78 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ou, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 149 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pierogi, Pierogi, și Comandă Rapidă Pierogi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare amestecați făina, sarea și praful de copt. Faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron separat se amestecă împreună uleiul vegetal, apa caldă și oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în fântâna ingredientelor uscate. Frământați aluatul timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rulați și umpleți după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate3
Revista