Pieptul de gătit lent al vărului David

Pieptul de gătit lent al vărului David
Reteta vărul lui David aragaz lent piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 10 ore și 5 minute. Această rețetă servește 4 și costă 5,64 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 730 calorii, 76g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Este perfect pentru Hanuka. Un amestec de piept de vită, sos de chili, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 151 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este minunat. Încercați Pieptul de gătit lent al vărului David, Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, și Piept De Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de vită într-un aragaz lent. Într-un castron mediu, amestecați împreună sosul de chili, amestecul de supă de ceapă și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Piept De VităPiept De Vită
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste piept. Acoperiți și gătiți la setarea scăzută timp de 8 până la 10 ore. Se taie pieptul de cereale și se toarnă sosul peste felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista