Piept glazurat cu hrean și coaste scurte cu piure de legume rădăcinoase

Pieptul glazurat cu hrean și coastele scurte cu piure de legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 805 calorii. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Un amestec de piept de vită tăiat plat, cuburi rutabaga, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun auriu, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Încercați Piept de vită de hrean cu legume rădăcinoase, Coaste Scurte Cu Legume Rădăcinoase, și Coaste Scurte De Vită Curry Cu Sos De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stivă trei pătrate de 8 inch cheesecloth pesuprafața de lucru.
Așezați frunzele de țelină și ingredientele următoare 5 în centrul pătratului. Adunați marginile de pânză de brânză; legați-vă cu șnur de bucătărie și puneți pachetul deoparte.
Puneți pieptul și coastele scurte în greutateo oală mare.
Adăugați suficientă apăoală pentru a acoperi carnea. Aduceți la foc mic foc mediu. Îndepărtați orice impurități carese ridică la suprafață. Reduceți căldura pentru a menținefierbere blândă.
Adăugați pachet, ceapă și 1 lingură sare grosieră. Capac; se fierbe până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 2 ore pentru scurte și 3 1/4 până la 3 1/2 ore pentru piept.
Transfermeats la vasul de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Scoateți și aruncați oasele de pe coaste scurte.
Scoateți și aruncați pachetul și cea mai mare parteceapa din lichidul de gătit. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește lichidul de gătit șise mănâncă ușor, apoi se răcește separat până larece. Acoperiți fiecare; păstrați la rece.
Aduceți lichidul de gătit din carne la fiert; adaugarădăcină de țelină, rutabaga și cartofi. Reduceți căldura la mediu și gătiți descoperit până lalegumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Scurgeți legumele, rezervând 3 cești de gătitlichid. Puneți legumele în oală și amestecați la foc mic 1 minut pentru a se usca. Mash legumecu masher de cartofi la piure grosier. Mash în unt. Condimentează după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mediu-mic înainte de servire,adăugând lichid de gătit din carne rezervat Ling-uri după cum este necesar pentru a se umezi.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Whiskhrean, muștar și zahăr în castron mic.
Periați 3 linguri de hreansos peste carne în farfurie.
Se presara cu sareși piper. Prăjiți carnea până se rumeneste șiîncălzit, 35 până la 45 de minute.
Transfermeats la suprafața de lucru. Slice subțire acrosscereale.
Stropiți 2 căni de lichid de gătit conservat în jur.
Se serveste cupiure de legume și sos de hrean.