Piept fiert de vițel cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia

Piept fiert de vițel cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați piept fiert de vițel cu ceapă și ierburi: încercați Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccian. Această rețetă servește 6 și costă 4,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 592 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Un amestec de frunze de pătrunjel, jalapenos, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Piept de vițel fiert cu ierburi, Pernod și roșii, Coadă de vițel înăbușită cu maghiran: Stinco di Vitello, și Ceapă cipolline înăbușită Balsamic cu rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o oală suficient de mare pentru ca sânul să se potrivească, tăind carnea în 2 sau 3 bucăți, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă în apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați sarea și piperul, uleiul și ierburile și acoperiți. Gatiti la foc mediu-mic pana cand apa s-a evaporat si carnea a inceput sa se rumeneasca, aproximativ 2 ore. urnați carnea și continuați să gătiți până când a doua parte este maro auriu profund adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Când este foarte fraged, scoateți-l pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Degresați tigaia și adăugați cippolline.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se sotează la foc mare până se rumenesc ușor. Întoarceți carnea în tigaie și adăugați vinul. Acoperiți și fierbeți până când ceapa este gătită, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați carnea să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Terminați cu frunze de mentă și ardei iute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Revista