Piept fiert de vițel cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați piept fiert de vițel cu ceapă și ierburi: încercați Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccian. Această rețetă servește 6 și costă 4,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 592 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Un amestec de frunze de pătrunjel, jalapenos, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Piept de vițel fiert cu ierburi, Pernod și roșii, Coadă de vițel înăbușită cu maghiran: Stinco di Vitello, și Ceapă cipolline înăbușită Balsamic cu rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o oală suficient de mare pentru ca sânul să se potrivească, tăind carnea în 2 sau 3 bucăți, dacă este necesar.
Se toarnă în apă pentru a acoperi.
Adăugați sarea și piperul, uleiul și ierburile și acoperiți. Gatiti la foc mediu-mic pana cand apa s-a evaporat si carnea a inceput sa se rumeneasca, aproximativ 2 ore. urnați carnea și continuați să gătiți până când a doua parte este maro auriu profund adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Când este foarte fraged, scoateți-l pe un platou de servire.
Degresați tigaia și adăugați cippolline.
Se sotează la foc mare până se rumenesc ușor. Întoarceți carnea în tigaie și adăugați vinul. Acoperiți și fierbeți până când ceapa este gătită, aproximativ 10 până la 15 minute.
Lăsați carnea să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Terminați cu frunze de mentă și ardei iute și serviți.