Piept Fiert Cu Ierburi Sărate
Cimbru Herb fiert piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,59 USD pe porție. O porție conține 826 calorii, 81G de proteine, și 48G de grăsime. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, sare kosher, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Piept Fiert Dulce Și Sărat, Piept fiert la cuptor cu condimente și ierburi, și Piept De Vită Savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Piept Fiert Cu Ierburi Sărate
Ingrediente5 - 7 lb piept
Ulei de măsline extravirgin4 cepe, tăiate în cubulețe5 morcovi, morcovi, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch5 tulpini de țelină, curățate și tăiate în bucăți de 1 inch10 crenguțe Time2 crenguțe rozmarin2 frunze de Bay8 cuișoare usturoi1 bulion de vită qt
Amidon de cartofi (opțional)pătrunjel proaspăt tocat (opțional, pentru garnitură)veți avea nevoie și de
Tigaie mare de prăjire grea (nu din aluminiu sau de unică folosință)folie de aluminiu
Cheia Kosher: carne, Kosher pentru Paște