Piept dulce-acrișor cu aragaz lent
Reteta Slow-aragaz piept dulce-acrișor ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 ore și 5 minute. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 146 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, piept tăiat plat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Aragaz Lent Piept De Vită Dulce Și Acru, Sandvișuri cu piept de bere cu aragaz lent cu smântână de hrean, și Piept de vită corned cu aragaz lent cu smântână de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți roșiile, ceapa, usturoiul, stafidele (dacă se utilizează), zahărul brun și sucul de lămâie într-un aragaz lent și amestecați pentru a combina.
Presărați pieptul cu 1 1/2 linguriță. sare și condimentează cu piper.
Așezați pieptul pe amestecul de roșii și apoi lingurați jumătate din amestecul de roșii pe carne. Acoperiți și gătiți la înălțime până când carnea este fragedă cu furculița, 5 până la 6 ore.
Transferați pieptul pe o tăietură, cortul cu folie pentru a se încălzi și lăsați să stea 10 minute. Degresați grăsimea din sos și aruncați; condimentați sosul cu sare și piper. Feliați pieptul peste cereale, transferați într-un platou de servire și lingurați puțin sos peste carne.