Piept dulce-acrișor cu aragaz lent

Piept dulce-acrișor cu aragaz lent
Reteta Slow-aragaz piept dulce-acrișor ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 ore și 5 minute. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 146 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, piept tăiat plat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Aragaz Lent Piept De Vită Dulce Și Acru, Sandvișuri cu piept de bere cu aragaz lent cu smântână de hrean, și Piept de vită corned cu aragaz lent cu smântână de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile, ceapa, usturoiul, stafidele (dacă se utilizează), zahărul brun și sucul de lămâie într-un aragaz lent și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați pieptul cu 1 1/2 linguriță. sare și condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați pieptul pe amestecul de roșii și apoi lingurați jumătate din amestecul de roșii pe carne. Acoperiți și gătiți la înălțime până când carnea este fragedă cu furculița, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați pieptul pe o tăietură, cortul cu folie pentru a se încălzi și lăsați să stea 10 minute. Degresați grăsimea din sos și aruncați; condimentați sosul cu sare și piper. Feliați pieptul peste cereale, transferați într-un platou de servire și lingurați puțin sos peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista