Piept dulce-acrișor cu aragaz lent

Piept dulce-acrișor cu aragaz lent
Reteta Slow-aragaz piept dulce-acrișor ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 ore și 5 minute. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 146 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, piept tăiat plat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Aragaz Lent Piept De Vită Dulce Și Acru, Sandvișuri cu piept de bere cu aragaz lent cu smântână de hrean, și Piept de vită corned cu aragaz lent cu smântână de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile, ceapa, usturoiul, stafidele (dacă se utilizează), zahărul brun și sucul de lămâie într-un aragaz lent și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Presărați pieptul cu 1 1/2 linguriță. sare și condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați pieptul pe amestecul de roșii și apoi lingurați jumătate din amestecul de roșii pe carne. Acoperiți și gătiți la înălțime până când carnea este fragedă cu furculița, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Transferați pieptul pe o tăietură, cortul cu folie pentru a se încălzi și lăsați să stea 10 minute. Degresați grăsimea din sos și aruncați; condimentați sosul cu sare și piper. Feliați pieptul peste cereale, transferați într-un platou de servire și lingurați puțin sos peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista