Piept de vițel fiert cu umplutură de cartofi și ceapă
Pieptul de vițel fiert cu umplutură de cartofi și ceapă este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 954 calorii, 95g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $6.75 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, amidon de porumb, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de vițel cu umplutură Farfel, Piept De Vițel Fiert Umplut, și Piept de vițel fiert cu ierburi, Pernod și roșii.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch într-o oală de 4 litri, apoi fierbeți rapid, neacoperit, la foc moderat până la licitație, 25 până la 30 de minute.
În timp ce cartofii fierb la foc mic, gătiți ceapa în ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute.
Transferați într-un castron.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, coajați, apoi feliați subțire.
Adăugați cartofi, sare și piper în ceapă și zdrobiți grosier cu o furculiță. Se răcește să se încălzească și se amestecă oul și mărarul până se combină. Se răcește complet, neacoperit.
Tăiați un buzunar de 7 pe 5 inci în centrul cărnii paralel cu osul, lăsând o margine de 1/2 inci de carne în jur. Umpleți ușor buzunarul cu umplutură de cartofi și coaseți buzunarul închis pe partea tăiată cu ac și șnur de bucătărie (și coaseți orice lacrimi).
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se usucă vițelul și se freacă peste tot cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o oală largă de 5 până la 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi vițel brun, cu carnea în jos, 5 până la 7 minute. Întoarceți vițelul și adăugați vin. Se fierbe, neacoperit, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulion și frunze de dafin și reveniți la fierbere. Acoperiți oala bine cu capac și transferați la cuptor, apoi fierbeți până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Transferați vițelul pe o tăietură folosind o spatulă metalică largă și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie, 15 minute.
Aruncați frunzele de dafin și îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie. Aduceți sucurile de tigaie la fierbere.
Bateți împreună smântâna și amidonul de porumb într-un castron mic și amestecați în sucuri de tigaie. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 2 până la 3 minute. Dacă doriți, turnați printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron (aruncați solidele). Se amestecă mărar, suc de lămâie și sare și piper după gust.
Aruncați șirul de bucătărie din vițel și tăiați carnea din oase ținând cuțitul împotriva osului în timp ce tăiați.
Transferați carnea umplută pe o tăietură și feliați pe lungime 1 inch grosime.
Tăiați între coaste pentru a separa.
Serviți felii de vițel și coaste cu sos.
* Asigurați-vă că cereți măcelarului partea din spate (sau mai cărnoasă) a pieptului de vițel. (Veți avea nevoie de o grosime de carne de 2 până la 3 inci pentru a putea face un buzunar.) * Umplutura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Vițelul poate fi fiert cu 2 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți, acoperit, la foc moderat.