Pieptul de vită în stil Texas necesită aproximativ 6 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 444 de calorii, 48 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 3,19 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați fum lichid, piper, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Va fi un succes la evenimentul tău Hanukkah. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat evreiesc. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 61%. Rețete similare includ pieptul de vită la grătar în stil Texas, pieptul afumat, frecat cu condimente, pieptul în stil Texas pe pâine prăjită și pieptul în stil Texas.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul Worcestershire, pudra de chili, foile de dafin, usturoiul, sare de țelină, piper și, dacă doriți, fumul lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Tăiați pieptul în jumătate; Adăugați în coș. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
3
Transferați carnea de vită într-un recipient de 5 sau 6 litri. Care gateste incet; adauga bulion. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Pentru sos, intr-o cratita mica, caliti ceapa in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Scoateți pieptul din aragazul lent; aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Pune 1 cană de suc de gătit într-o cană de măsurat; degresat degresat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
8
Adăugați la sosul grătar. Aruncați sucurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
9
Întoarceți pieptul în aragazul lent; deasupra cu amestecul de sos. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute pentru a permite aromele să se amestece. Tăiați carne de vită în felii subțiri peste bob; se serveste cu sos.
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.