Piept De Vită Gătit Lent, În Stil Texas

Piept De Vită Gătit Lent, În Stil Texas
Pieptul de vită gătit lent, în stil Texas, necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 20 de porții cu 318 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 134 de fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Mulți oameni au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ketchup, băutură carbogazoasă cola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza cola cu aroma de bauturi carbogazoase ai putea urma acest curs principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 92%. Încercați Piept De Vită În Stil Texas, Piept De Vită La Grătar În Stil Texas, și Piept De Vită Gătit Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de vită într-un aragaz lent mare, cu partea grasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De VităPiept De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se toarnă cafeaua peste carne. Gatiti pieptul la foc mic timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Între timp, amestecați împreună ketchup-ul, băutura cola, sosul Worcestershire, muștarul, fumul lichid și zahărul brun într-un castron până se amestecă bine. Refrigerați până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
După 24 de ore, îndepărtați și aruncați orice grăsime din piept. Folosiți o furculiță pentru a vă despărți și a tăia carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Turnați sosul peste carne, amestecând pentru a acoperi uniform și gătiți cu 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Lagier Meredith Syrah cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
# 30 Wine Spectator Top 100 din 2013Un vin rafinat, convingător și complex. Parfum Floral, o notă de piper, elegant și echilibrat. Fără margini ascuțite. Și va fi și mai bine pentru mulți ani de acum încolo.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista