Piept De Vită Fiert

Piept De Vită Fiert
Reteta fiert carne de vită piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 16 ore și 10 minute. Această rețetă face 6 porții cu 804 calorii, 96G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.16 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente pentru grătar, cafea foarte măcinată, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept de vită fiert, Piept fiert de carne de vită, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Frecați pieptul generos cu amestec de condimente, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la marinat peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Puneți friptura, capacul de grăsime în sus, într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți pieptul descoperit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-un castron mediu, combinați cafeaua, zahărul brun, piperul, după gust, 3 căni de apă fierbinte și oțet de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Scoateți pieptul din cuptor, turnați amestecul de cafea peste piept, acoperiți cu folie și fierbeți până când pieptul atinge o temperatură internă de 185 și este fraged cu furculița, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți pe o placă de sculptură pentru a lăsa să se odihnească.
9
Se fierbe lichidul de fierbere în tigaia de prăjire de pe plită, degresând grăsimea și se lasă să se reducă doar ușor sau la consistența dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Tăiați subțire carnea de vită peste cereale. Înmuiați feliile de carne sau părțile tăiate ale rulourilor în sosul redus. Faceți sandvișuri cu carnea și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Turnați sosul rămas într-un bol mic și serviți-l cu sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin ai putea încerca este K Vintners Morrison Lane Syrah. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
K Vintners Morrison Lane Syrah
K Vintners Morrison Lane Syrah
Cele mai vechi plantații Syrah din Valea Walla Walla, versanți orientați spre sud-est, sit ușor mai răcoros la poalele Munților Albastri. Strâns rănit pentru o viață lungă. Pământ prăjit, lavandă, plantă uscată și carne vindecată. Pedigree serios, vin serios.
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista