Piept De Vită Fiert

Piept De Vită Fiert
Reteta fiert carne de vită piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 16 ore și 10 minute. Această rețetă face 6 porții cu 804 calorii, 96G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.16 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente pentru grătar, cafea foarte măcinată, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept de vită fiert, Piept fiert de carne de vită, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Frecați pieptul generos cu amestec de condimente, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la marinat peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Puneți friptura, capacul de grăsime în sus, într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți pieptul descoperit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Într-un castron mediu, combinați cafeaua, zahărul brun, piperul, după gust, 3 căni de apă fierbinte și oțet de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți pieptul din cuptor, turnați amestecul de cafea peste piept, acoperiți cu folie și fierbeți până când pieptul atinge o temperatură internă de 185 și este fraged cu furculița, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți pe o placă de sculptură pentru a lăsa să se odihnească.
9
Se fierbe lichidul de fierbere în tigaia de prăjire de pe plită, degresând grăsimea și se lasă să se reducă doar ușor sau la consistența dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Tăiați subțire carnea de vită peste cereale. Înmuiați feliile de carne sau părțile tăiate ale rulourilor în sosul redus. Faceți sandvișuri cu carnea și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
11
Turnați sosul rămas într-un bol mic și serviți-l cu sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin ai putea încerca este K Vintners Morrison Lane Syrah. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
K Vintners Morrison Lane Syrah
K Vintners Morrison Lane Syrah
Cele mai vechi plantații Syrah din Valea Walla Walla, versanți orientați spre sud-est, sit ușor mai răcoros la poalele Munților Albastri. Strâns rănit pentru o viață lungă. Pământ prăjit, lavandă, plantă uscată și carne vindecată. Pedigree serios, vin serios.
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista