Piept De Vită Fiert

Reteta fiert carne de vită piept ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 16 ore și 10 minute. Această rețetă face 6 porții cu 804 calorii, 96G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.16 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente pentru grătar, cafea foarte măcinată, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept de vită fiert, Piept fiert de carne de vită, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Frecați pieptul generos cu amestec de condimente, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la marinat peste noapte la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți friptura, capacul de grăsime în sus, într-o tigaie de prăjire.
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți pieptul descoperit timp de 1 oră.
Într-un castron mediu, combinați cafeaua, zahărul brun, piperul, după gust, 3 căni de apă fierbinte și oțet de cidru.
Scoateți pieptul din cuptor, turnați amestecul de cafea peste piept, acoperiți cu folie și fierbeți până când pieptul atinge o temperatură internă de 185 și este fraged cu furculița, aproximativ 3 ore.
Scoateți pe o placă de sculptură pentru a lăsa să se odihnească.
Se fierbe lichidul de fierbere în tigaia de prăjire de pe plită, degresând grăsimea și se lasă să se reducă doar ușor sau la consistența dorită.
Tăiați subțire carnea de vită peste cereale. Înmuiați feliile de carne sau părțile tăiate ale rulourilor în sosul redus. Faceți sandvișuri cu carnea și serviți.
Turnați sosul rămas într-un bol mic și serviți-l cu sandvișurile.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin ai putea încerca este K Vintners Morrison Lane Syrah. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![K Vintners Morrison Lane Syrah]()
K Vintners Morrison Lane Syrah
Cele mai vechi plantații Syrah din Valea Walla Walla, versanți orientați spre sud-est, sit ușor mai răcoros la poalele Munților Albastri. Strâns rănit pentru o viață lungă. Pământ prăjit, lavandă, plantă uscată și carne vindecată. Pedigree serios, vin serios.