Piept De Vită Cochet
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul de vită Cochet. Această rețetă servește 8 și costă 4,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 669 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, ketchup, bere de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Chiftele De Carne De Vită Cochet, Carne de vită cu Broccoli, și Saucy carne de vită se amestecă prăji.
Instrucțiuni
Așezați pieptul, cu fața grasă în sus, într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Se amestecă împreună ghimbir, ketchup și sos teriyaki; se toarnă peste piept.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 3 ore.
Adăugați morcovi și cartofi. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când pieptul și legumele sunt fragede.
Scoateți pieptul și legumele din tigaie, rezervând amestecul de sos în tigaie; lăsați să stea 20 de minute.
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Se toarnă sosul peste pieptul feliat și legumele pentru a se menține umed.
Notă:doar în scopuri de testare, am folosit sosul Kikkoman Marinade & Teriyaki.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Luke Syrah cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Luke Syrah]()
Luke Syrah
Luke Syrah este un roșu plin de corp, plin de culoare profundă, concentrație de arome și eleganță de catifea. Vinul se deschide bogat și îndrăzneț, sugerând piper, lemn dulce, ciocolată neagră și condimente urmate de mure, afine și fructe confiate. Un finisaj lung evidențiază maturitatea și complexitatea vinului.