Piept De Vită Cochet

Piept De Vită Cochet
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul de vită Cochet. Această rețetă servește 8 și costă 4,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 669 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, ketchup, bere de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Chiftele De Carne De Vită Cochet, Carne de vită cu Broccoli, și Saucy carne de vită se amestecă prăji.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul, cu fața grasă în sus, într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Se amestecă împreună ghimbir, ketchup și sos teriyaki; se toarnă peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
3
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați morcovi și cartofi. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când pieptul și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Scoateți pieptul și legumele din tigaie, rezervând amestecul de sos în tigaie; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Se toarnă sosul peste pieptul feliat și legumele pentru a se menține umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Notă:doar în scopuri de testare, am folosit sosul Kikkoman Marinade & Teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Luke Syrah cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Luke Syrah
Luke Syrah
Luke Syrah este un roșu plin de corp, plin de culoare profundă, concentrație de arome și eleganță de catifea. Vinul se deschide bogat și îndrăzneț, sugerând piper, lemn dulce, ciocolată neagră și condimente urmate de mure, afine și fructe confiate. Un finisaj lung evidențiază maturitatea și complexitatea vinului.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista