Piept de rață Orange-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez cu sparanghel-migdale. Pentru $13.86 pe portie, această rețetă acoperă 79% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1485 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, năsturel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotate În Grăsime De Rață; Roas, Salată De Piept De Rață Portocalie, și Piept De Rață Și Salată De Portocale.
Instrucțiuni
1
Frecați o tigaie cu 1 lingură de unt. Scor ușor de rață pauze prin piele, dar nu și carnea, într-un model de eco-trapa. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și puneți-i în tigaie rece cu pielea în jos și porniți căldura la mediu-mediu ridicat. Gatiti pana cand sunt crocante, 15 minute, intoarceti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De Rață
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rață întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți o parte din grăsime și aruncați-o.
3
Se amestecă marmelada cu 2 linguri de oțet de vin alb și tarhon, sare și piper, rezervă. După ce întoarceți rața, turnați sosul de marmeladă deasupra și reduceți căldura. Acoperiți ușor tigaia și lăsați rața să stea câteva minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
În timp ce rața gătește, topiți 1 lingură de unt într-o oală medie și prăjiți nucile 2 minute, adăugați orez și prăjiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rață întreagă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați stoc și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 15 minute. Tăiați primii 4 centimetri de sparanghel și tăiați subțire pe părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați la orez și gătiți orez cu 2 până la 3 minute mai mult pentru un total de 17 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
7
În timp ce orezul gătește, combinați endive, cress și frisee într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Cret Andive
Creson De Grădină
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Combinați șalotele și Dijonul cu 2 linguri de oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Bateți 1/4 până la 1/3 cană ulei de măsline extravirgin și turnați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Garnisiți cu portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
11
Serviți pieptul de rață pe salată cu orez de sparanghel-migdale alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe