Piept de rață Orange-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale

Piept de rață Orange-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez cu sparanghel-migdale. Pentru $13.86 pe portie, această rețetă acoperă 79% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1485 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, năsturel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotate În Grăsime De Rață; Roas, Salată De Piept De Rață Portocalie, și Piept De Rață Și Salată De Portocale.

Instrucțiuni

1
Frecați o tigaie cu 1 lingură de unt. Scor ușor de rață pauze prin piele, dar nu și carnea, într-un model de eco-trapa. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și puneți-i în tigaie rece cu pielea în jos și porniți căldura la mediu-mediu ridicat. Gatiti pana cand sunt crocante, 15 minute, intoarceti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Rață întreagăRață întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți o parte din grăsime și aruncați-o.
3
Se amestecă marmelada cu 2 linguri de oțet de vin alb și tarhon, sare și piper, rezervă. După ce întoarceți rața, turnați sosul de marmeladă deasupra și reduceți căldura. Acoperiți ușor tigaia și lăsați rața să stea câteva minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce rața gătește, topiți 1 lingură de unt într-o oală medie și prăjiți nucile 2 minute, adăugați orez și prăjiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați stoc și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 15 minute. Tăiați primii 4 centimetri de sparanghel și tăiați subțire pe părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați la orez și gătiți orez cu 2 până la 3 minute mai mult pentru un total de 17 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
În timp ce orezul gătește, combinați endive, cress și frisee într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Cret AndiveCret Andive
Creson De GrădinăCreson De Grădină
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Combinați șalotele și Dijonul cu 2 linguri de oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Bateți 1/4 până la 1/3 cană ulei de măsline extravirgin și turnați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Garnisiți cu portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
11
Serviți pieptul de rață pe salată cu orez de sparanghel-migdale alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista