Piept de rață Muscovy prăjit la tigaie cu un sos Clementine - Tomatillo servit cu Risotto de orez sălbatic

Piept de rață Muscovy prăjit la tigaie cu un sos Clementine - Tomatillo servit cu Risotto de orez sălbatic
Pan prăjită Muscovy piept de rață cu un sos Clementine - Tomatillo servit cu Risotto de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1332 calorii, 44G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.94 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Umplute Friptură De Rață Servit Cu Clementine Jus, Sânii De Rață Muscovy Cu Orez Negru, și Piept de rață Muscovy cu sos de rodie-vin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Încălziți o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare până aproape de fumat. Condimentează rața cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați pieptul cu pielea în jos în tigaie și gătiți până se rumenesc și scurgeți grăsimea topită. Întoarceți sânul, introduceți-l în cuptor și continuați să gătiți până la coacere medie, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Serviți rața cu sosul de clementină și Tomatillo și Risotto de orez sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
5
Așezați 1 cană de zahăr și oțetul de vin de orez într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul reduce devine o culoare deschisă de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Culoare CaramelCuloare Caramel
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Ridicați focul la mare și adăugați sucul de portocale și mandarine și boabele de piper negru și gătiți până se reduce la 2 căni. Într-o cratiță mică adăugați restul de 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Suc De MandarineSuc De Mandarine
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați clementinele în amestecul zahăr-apă și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Adăugați tomatillos și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă stocul redus de pui și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
9
Adăugați amestecul de oțet de vin zahăr-orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10
Bateți pudra ancho chile și hreanul în sos până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați orezul arborio și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Începeți să adăugați stocul. În ultimele 2 minute de gătit adăugați orezul sălbatic gătit. Terminați cu untul de cimbru și parmezanul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Arborrio RiceArborrio Rice
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
14
* Unt de cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
15
Combinați 2 bețișoare de unt ușor înmuiat și 2 linguri de frunze proaspete de cimbru într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista