Piept de rață Muscovy prăjit la tigaie cu un sos Clementine - Tomatillo servit cu Risotto de orez sălbatic
Pan prăjită Muscovy piept de rață cu un sos Clementine - Tomatillo servit cu Risotto de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1332 calorii, 44G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.94 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Umplute Friptură De Rață Servit Cu Clementine Jus, Sânii De Rață Muscovy Cu Orez Negru, și Piept de rață Muscovy cu sos de rodie-vin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare până aproape de fumat. Condimentează rața cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați pieptul cu pielea în jos în tigaie și gătiți până se rumenesc și scurgeți grăsimea topită. Întoarceți sânul, introduceți-l în cuptor și continuați să gătiți până la coacere medie, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
4
Serviți rața cu sosul de clementină și Tomatillo și Risotto de orez sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Clementină
Cum Ar Fi Pepitele
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagă
5
Așezați 1 cană de zahăr și oțetul de vin de orez într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul reduce devine o culoare deschisă de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Culoare Caramel
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Ridicați focul la mare și adăugați sucul de portocale și mandarine și boabele de piper negru și gătiți până se reduce la 2 căni. Într-o cratiță mică adăugați restul de 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Suc De Mandarine
3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați clementinele în amestecul zahăr-apă și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Clementină
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Adăugați tomatillos și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă stocul redus de pui și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cum Ar Fi Pepitele
9
Adăugați amestecul de oțet de vin zahăr-orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Suc De Lămâie, Opțional
10
Bateți pudra ancho chile și hreanul în sos până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați orezul arborio și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Începeți să adăugați stocul. În ultimele 2 minute de gătit adăugați orezul sălbatic gătit. Terminați cu untul de cimbru și parmezanul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic Gătit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Arborrio Rice
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
14
* Unt de cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
15
Combinați 2 bețișoare de unt ușor înmuiat și 2 linguri de frunze proaspete de cimbru într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă