Piept de rață marinat cu cartofi sotati

Pieptul de rață marinat cu cartofi sote este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 658 calorii, 23g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, sare și piper grosier, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas, Picioare de rață fierte și piept de rață saut, și Piept de rață saut cu mazăre pentru rețete similare.