Piept de rață marinat cu cartofi sotati

Piept de rață marinat cu cartofi sotati
Pieptul de rață marinat cu cartofi sote este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 658 calorii, 23g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, sare și piper grosier, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas, Picioare de rață fierte și piept de rață saut, și Piept de rață saut cu mazăre pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista