Piept de rață la grătar și andive cu ulei de rozmarin-ienupăr
Sânii de rață la grătar și andivele cu ulei de rozmarin-ienupăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 455 calorii, 45g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,36 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, sare și piper, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Piept De Rață La Grătar Cu Caise, Piept de rață condimentat la grătar cu mure, și Piept de rață la grătar cu sos de prune de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați 1/2 cană de ulei de măsline cu fructele de rozmarin și ienupăr. Se fierbe la foc mic timp de 2 minute.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea cel puțin 20 de minute.
Ungeți andivele cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mic, rotind, timp de aproximativ 20 de minute, sau până când andivele sunt aproape fragede.
Transferați andivele într-un platou și acoperiți ușor cu folie.
Condimentați sânii de rață cu sare și piper și grătiți, cu pielea în jos, la foc moderat fierbinte timp de 4 minute. Întoarceți sânii de rață și grătiți timp de 3 minute mai mult pentru mediu rar.
Transferați rața pe o placă de sculptură pentru a se odihni aproximativ 5 minute. Feliați sânii de rață transversal de 1/2 inch grosime și aranjați feliile pe un platou mare încălzit. Întoarceți andivele la grătar scurt pentru a se reîncălzi, apoi adăugați-le în platou.
Stropiți rața cu uleiul de rozmarin-ienupăr și serviți.