Piept de rață la grătar și andive cu ulei de rozmarin-ienupăr

Piept de rață la grătar și andive cu ulei de rozmarin-ienupăr
Sânii de rață la grătar și andivele cu ulei de rozmarin-ienupăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 455 calorii, 45g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,36 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, sare și piper, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Piept De Rață La Grătar Cu Caise, Piept de rață condimentat la grătar cu mure, și Piept de rață la grătar cu sos de prune de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați 1/2 cană de ulei de măsline cu fructele de rozmarin și ienupăr. Se fierbe la foc mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea cel puțin 20 de minute.
3
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți andivele cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mic, rotind, timp de aproximativ 20 de minute, sau până când andivele sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați andivele într-un platou și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Condimentați sânii de rață cu sare și piper și grătiți, cu pielea în jos, la foc moderat fierbinte timp de 4 minute. Întoarceți sânii de rață și grătiți timp de 3 minute mai mult pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați rața pe o placă de sculptură pentru a se odihni aproximativ 5 minute. Feliați sânii de rață transversal de 1/2 inch grosime și aranjați feliile pe un platou mare încălzit. Întoarceți andivele la grătar scurt pentru a se reîncălzi, apoi adăugați-le în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Stropiți rața cu uleiul de rozmarin-ienupăr și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Rață întreagăRață întreagă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Revista