Piept de rață cu sos de cireșe dulci

Piept de rață cu sos de cireșe dulci
Pieptul de rață cu sos de cireșe dulci este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, cireșe precum bing, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de rață cu sos de cireșe-piper, Piept de rață cu sos dublu de cireșe, și Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa, usturoiul și șalota, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați pastă de roșii, piper negru, chimen, fulgi de ardei iute și 1/4 linguriță sare și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
SareSare
3
Adăugați ardeiul gras și roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
4
Se amestecă vinul, oțetul (după gust) și zahărul și se fierbe 1 minut. Se amestecă muștarul, 1 1/2 căni de cireșe și restul de 1/2 linguriță de sare și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
MuștarMuștar
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
VinVin
5
Amestec pur într-un blender până când este foarte neted, aproximativ 1 minut (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Forțați sosul de cireșe printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și transferați 1/4 cană de sos într-un castron mic pentru glazurarea raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
6
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scorați pielea de rață într-un model încrucișat cu un cuțit mic ascuțit și condimentați rața peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Încălziți apa într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor la foc mic până când este fierbinte, apoi adăugați rață, cu pielea în jos. Gatiti rața, neacoperită, la foc mic, fără a vă întoarce, până când cea mai mare parte a grăsimii este redată și pielea este maro aurie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați rața pe o farfurie și aruncați toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Periați rața peste tot cu sos de cireșe din castron și reveniți la tigaie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
11
Prăjiți rața în cuptor până când termometrul înregistrează 57° (Vezi nota bucătarilor, mai jos), aproximativ 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Transferați rața pe o tăietură și puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
13
Lăsați rața să stea, acoperită slab cu folie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Imediat după acoperirea raței, turnați cu grijă orice grăsime din tigaie, lăsând orice bucăți maro și adăugați sosul de cireșe rămas, amestecând și răzuind orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați restul de 1 1/2 căni de cireșe. (Cireșele își vor pierde aroma dacă sunt gătite; căldura din tigaie va încălzi sosul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Ținând un cuțit ascuțit la un unghi de 45 de grade, tăiați rața în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
17
Se presară cu ierburi tocate și se servește cu sos de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
IerburiIerburi
SosSos
18
Nota bucătarilor: USDA recomandă gătirea sânilor de rață la o temperatură internă de 77° pentru a se asigura că orice bacterie dăunătoare este ucisă, dar din moment ce preferăm carnea mediu-rară, o gătim doar la135. după gustul nostru, care dă gradul perfect de coacere.* Disponibil la dartagnan.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista