Piept de rață cu Rodie și mentă
Sânii de rață cu Rodie și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de sâni de rață, Nasturel, rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Piept De Rață Cu Rodie Și Mentă, Piept de rață cu sos de rodie-nucă, și Piept de rață moscovită cu sos de vin de rodie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Încălziți o tigaie ignifugă, rezistentă la cuptor, pe aragaz și apoi căutați sânii de rață, cu pielea în jos, timp de aproximativ un minut la foc mare.
Întoarceți sânii de rață și apoi dați-i la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Scoateți sânii de rață din cuptor și lăsați-i să stea pe o scândură de sculptură în timp ce vă organizați. Dacă doriți să le țineți în această etapă, scoateți-le din cuptor la aproximativ 13 minute și înfășurați-le în folie de aluminiu, apoi lăsați-le să stea până când aveți nevoie de ele.
Tapetați o farfurie cu carne sau un platou plat cu frunzele de salată.
Feliați fiecare piept de rață foarte subțire pe diagonală și așezați-vă pe vasul căptușit cu salată, turnând peste orice sucuri de carne pe măsură ce mergeți.
Înjumătățiți rodia, apoi scoateți semințele dintr-o jumătate pentru a decora feliile de rață. Strângeți o parte din suc doar cu mâna din cealaltă jumătate peste rață.
Scoateți o mână de frunze de mentă și apoi tocați-le mărunt, împrăștiindu-le peste rață.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;