Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine
Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 562 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.76 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de pere bosc, unt, frunze de ceai darjeeling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine, Piept De Rață Afumat Cu Ceai, și Piept De Rață Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Marinat rață
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
2
Clătiți sânii și uscați. Folosind cuțit ascuțit, scor piele în 1/2-inch crosshatch model, având grijă să nu taie prin grăsime în carne de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Presărați sânii cu piper și linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
4
Într-un castron mare, amestecați împreună scallions, scorțișoară, ghimbir, restul de 1/8 linguriță de sare și anason stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason Stelat
Ceapa Verde
Scorțișoară
Ghimbir
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați sânii de rață și aruncați pentru a combina, asigurându-vă că ambii sâni sunt complet acoperiți cu amestec. Acoperiți și răciți la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
6
Cartofi prăjiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Înțepați cartofii peste tot cu furculița, înfășurați fiecare în folie de aluminiu și așezați pe foaia de copt cu margini. Prăjiți, răsturnând o dată, până se înmoaie, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
9
Desfaceți cartofii și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Feliați longitudinal în felii groase de 1/4 inch. Dați la frigider până când este gata de utilizare. (Cartofii pot fi prăjiți cu până la 4 ore în avans și refrigerați, acoperiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
10
Blanch legume
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
11
Au gata castron mare de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
În cratiță medie la foc mare, aduceți apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Transferați porumbul în sită medie și plonjați sita în apă clocotită. Gatiti porumbul in sita, neacoperit, pana cand este crocant-fraged, 2 pana la 3 minute, apoi ridicati sita din apa clocotita si plonjati imediat in apa cu gheata pentru a opri gatitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
14
Scurgeți porumbul, uscați-l și transferați-l într-un castron mare. Repetați procesul cu sparanghel apoi morcovi, permițând apei să revină la fierbere între fiecare lot. Puneți la frigider legumele până când sunt gata de utilizare. (Legumele pot fi gătite cu până la 4 ore în avans și refrigerate, acoperite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Morcov
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Pere de braconaj
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
16
Tapetați foaia de copt cu margini mari cu prosoape de hârtie și blatul cu suport de răcire cu sârmă. Într-o cratiță de 3 litri la foc mare, amestecați împreună 4 căni de apă, suc de lămâie, scorțișoară și sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la moderat scăzut, se adaugă pere în picioare în poziție verticală și se acoperă parțial cu capac. Fierbeți perele până când sunt fragede, aproximativ 15 minute, apoi, folosind lingura cu fante, transferați-le în raft. Se lasă să se scurgă și să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până când este gata de utilizare. (Perele pot fi braconate cu până la 24 de ore în avans și refrigerate, acoperite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Pere
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Prosoape De Hârtie
Tigaie Cu Sos
17
Face afine jus
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
18
Într-o cratiță grea, de 1 1/2 litru, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
19
Se adaugă ceapa, morcovul și prazul și se fierbe până se înmoaie și se deschide auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Praz
20
Adăugați vin, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul până la moderat ridicat și fierbeți energic, neacoperit, până când lichidul s-a redus cu 2/3, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
21
Adăugați stoc, băț de scorțișoară și păstăi de cardamom, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la moderat și fierbeți până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi ușor spatele lingurii, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Stoc
22
Se toarnă prin filtru cu ochiuri fine într-o cratiță mică și curată. Acoperiți și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie Cu Sos
23
Rață de fum
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
24
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
25
Linia inferioară a wok-ului și interiorul capacului cu strat dublu de folie rezistentă, lăsând o consolă de 3 inci de-a lungul marginilor. Într-un castron mic, amestecați frunzele de ceai și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
26
Presărați amestecul într-un strat uniform pe fundul wok-ului și setați raftul în wok (ar trebui să se odihnească la aproximativ 2 inci de jos).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
27
Încălziți tigaia grea, de 12 inci, la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
28
Scoateți sânii de rață din marinată și transferați, cu pielea în jos, în tigaie. Căutați fără să vă mișcați până când pielea devine maro auriu intens, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
29
Folosind clești, transferați sânii, cu pielea în sus, pentru a sta în wok, aranjând aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
30
Încălziți wok la foc mare, neacoperit, până când încep să apară mănunchiuri constante de fum, 5 până la 10 minute. Reduceți căldura la moderat, apoi acoperiți wok-ul și, folosind mănuși de cuptor, pliați folia deasupra wok-ului și capacul împreună, sertizând pentru a sigila bine (folia va fi foarte fierbinte). Sânii de rață de fum 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Mitt
Folie De Aluminiu
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
31
În timp ce rața fumează, glazurați pere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Pere
Rață întreagă
32
Feliați fiecare pere în jumătate pe lungime și, folosind o lingură mică sau un balon de pepene galben, îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Semințe
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
33
În tigaie grea, de 12 inci, la foc moderat, topiți untul. Se amestecă zahărul, apoi se adaugă pere și se aruncă ușor pentru a acoperi. Gatiti, neacoperit, intoarcandu-va o data, pana cand perele sunt caramelizate, aproximativ 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
34
Scoateți din tigaie și păstrați cald, acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
35
Finalizați rață și cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Rață întreagă
36
Când sânii au fumat 10 minute, desfaceți cu atenție folia (fumul și aburul se vor scurge). Folosind clești, transferați sânii în vasul de copt și puneți-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Clește
Folie De Aluminiu
Cuptor
37
Transferați cartofii pe foaia de copt cu margini și puneți-o alături de rață la cuptor. Friptură de rață la gradul de coacere dorit, 7 până la 8 minute pentru mediu-rar (termometrul cu citire instantanee introdus în sâni va citi 135 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
Cuptor
38
Transferați sânii pe scândura de sculptură, cortul cu folie și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Când cartofii sunt calzi, scoateți din cuptor, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
39
În timp ce rața se odihnește, terminați legumele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Rață întreagă
40
În tigaie grea, de 12 inci, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
41
Adăugați sparanghel, morcovi și porumb pentru copii și saut până când se rumenesc ușor și se încălzesc, aproximativ 7 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Porumb Pentru Copii
Morcov
42
Terminați sosul și rața și serviți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Rață întreagă
43
Dacă este necesar, reîncălziți sosul la foc mic. Se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Sos
44
Împărțiți feliile de cartofi între 4 farfurii mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
45
Presărați sânii de rață cu piper. Ținând cuțitul ascuțit la 45 de grade F, tăiați fiecare piept de rață în felii subțiri. Aranjați felii deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Cartofi
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
46
Așezați 1 jumătate de pere pe partea fiecărei farfurii și aranjați legumele pe cealaltă parte. Lingurați jus de afine peste farfurii și serviți imediat.