Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine

Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine
Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 562 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.76 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de pere bosc, unt, frunze de ceai darjeeling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Piept de rață afumat cu ceai cu pere și jus de afine, Piept De Rață Afumat Cu Ceai, și Piept De Rață Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinat rață
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2
Clătiți sânii și uscați. Folosind cuțit ascuțit, scor piele în 1/2-inch crosshatch model, având grijă să nu taie prin grăsime în carne de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Presărați sânii cu piper și linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
4
Într-un castron mare, amestecați împreună scallions, scorțișoară, ghimbir, restul de 1/8 linguriță de sare și anason stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
Ceapa VerdeCeapa Verde
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați sânii de rață și aruncați pentru a combina, asigurându-vă că ambii sâni sunt complet acoperiți cu amestec. Acoperiți și răciți la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
6
Cartofi prăjiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Înțepați cartofii peste tot cu furculița, înfășurați fiecare în folie de aluminiu și așezați pe foaia de copt cu margini. Prăjiți, răsturnând o dată, până se înmoaie, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Desfaceți cartofii și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Feliați longitudinal în felii groase de 1/4 inch. Dați la frigider până când este gata de utilizare. (Cartofii pot fi prăjiți cu până la 4 ore în avans și refrigerați, acoperiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
10
Blanch legume
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
11
Au gata castron mare de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
În cratiță medie la foc mare, aduceți apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Transferați porumbul în sită medie și plonjați sita în apă clocotită. Gatiti porumbul in sita, neacoperit, pana cand este crocant-fraged, 2 pana la 3 minute, apoi ridicati sita din apa clocotita si plonjati imediat in apa cu gheata pentru a opri gatitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
14
Scurgeți porumbul, uscați-l și transferați-l într-un castron mare. Repetați procesul cu sparanghel apoi morcovi, permițând apei să revină la fierbere între fiecare lot. Puneți la frigider legumele până când sunt gata de utilizare. (Legumele pot fi gătite cu până la 4 ore în avans și refrigerate, acoperite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
MorcovMorcov
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Pere de braconaj
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
16
Tapetați foaia de copt cu margini mari cu prosoape de hârtie și blatul cu suport de răcire cu sârmă. Într-o cratiță de 3 litri la foc mare, amestecați împreună 4 căni de apă, suc de lămâie, scorțișoară și sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la moderat scăzut, se adaugă pere în picioare în poziție verticală și se acoperă parțial cu capac. Fierbeți perele până când sunt fragede, aproximativ 15 minute, apoi, folosind lingura cu fante, transferați-le în raft. Se lasă să se scurgă și să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până când este gata de utilizare. (Perele pot fi braconate cu până la 24 de ore în avans și refrigerate, acoperite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
PerePere
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
17
Face afine jus
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
18
Într-o cratiță grea, de 1 1/2 litru, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
19
Se adaugă ceapa, morcovul și prazul și se fierbe până se înmoaie și se deschide auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
PrazPraz
20
Adăugați vin, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul până la moderat ridicat și fierbeți energic, neacoperit, până când lichidul s-a redus cu 2/3, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
21
Adăugați stoc, băț de scorțișoară și păstăi de cardamom, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la moderat și fierbeți până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi ușor spatele lingurii, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
StocStoc
22
Se toarnă prin filtru cu ochiuri fine într-o cratiță mică și curată. Acoperiți și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
23
Rață de fum
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
24
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
25
Linia inferioară a wok-ului și interiorul capacului cu strat dublu de folie rezistentă, lăsând o consolă de 3 inci de-a lungul marginilor. Într-un castron mic, amestecați frunzele de ceai și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
26
Presărați amestecul într-un strat uniform pe fundul wok-ului și setați raftul în wok (ar trebui să se odihnească la aproximativ 2 inci de jos).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
27
Încălziți tigaia grea, de 12 inci, la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
28
Scoateți sânii de rață din marinată și transferați, cu pielea în jos, în tigaie. Căutați fără să vă mișcați până când pielea devine maro auriu intens, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
29
Folosind clești, transferați sânii, cu pielea în sus, pentru a sta în wok, aranjând aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
30
Încălziți wok la foc mare, neacoperit, până când încep să apară mănunchiuri constante de fum, 5 până la 10 minute. Reduceți căldura la moderat, apoi acoperiți wok-ul și, folosind mănuși de cuptor, pliați folia deasupra wok-ului și capacul împreună, sertizând pentru a sigila bine (folia va fi foarte fierbinte). Sânii de rață de fum 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
31
În timp ce rața fumează, glazurați pere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PerePere
Rață întreagăRață întreagă
32
Feliați fiecare pere în jumătate pe lungime și, folosind o lingură mică sau un balon de pepene galben, îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
SemințeSemințe
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
33
În tigaie grea, de 12 inci, la foc moderat, topiți untul. Se amestecă zahărul, apoi se adaugă pere și se aruncă ușor pentru a acoperi. Gatiti, neacoperit, intoarcandu-va o data, pana cand perele sunt caramelizate, aproximativ 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PerePere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
34
Scoateți din tigaie și păstrați cald, acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
35
Finalizați rață și cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Rață întreagăRață întreagă
36
Când sânii au fumat 10 minute, desfaceți cu atenție folia (fumul și aburul se vor scurge). Folosind clești, transferați sânii în vasul de copt și puneți-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
37
Transferați cartofii pe foaia de copt cu margini și puneți-o alături de rață la cuptor. Friptură de rață la gradul de coacere dorit, 7 până la 8 minute pentru mediu-rar (termometrul cu citire instantanee introdus în sâni va citi 135 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
38
Transferați sânii pe scândura de sculptură, cortul cu folie și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Când cartofii sunt calzi, scoateți din cuptor, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
39
În timp ce rața se odihnește, terminați legumele
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Rață întreagăRață întreagă
40
În tigaie grea, de 12 inci, la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
41
Adăugați sparanghel, morcovi și porumb pentru copii și saut până când se rumenesc ușor și se încălzesc, aproximativ 7 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Porumb Pentru CopiiPorumb Pentru Copii
MorcovMorcov
42
Terminați sosul și rața și serviți
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
43
Dacă este necesar, reîncălziți sosul la foc mic. Se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
SosSos
44
Împărțiți feliile de cartofi între 4 farfurii mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
45
Presărați sânii de rață cu piper. Ținând cuțitul ascuțit la 45 de grade F, tăiați fiecare piept de rață în felii subțiri. Aranjați felii deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
CartofiCartofi
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
46
Așezați 1 jumătate de pere pe partea fiecărei farfurii și aranjați legumele pe cealaltă parte. Lingurați jus de afine peste farfurii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
AfineAfine
PerePere

Ingrediente

12sulițe de sparanghel, tăiate și tăiate transversal în treimisulițe de sparanghel, tăiate și tăiate transversal în treimi12sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmafine întregi proaspeteafine întregi proaspete2pere Bosc ferme, decojitepere Bosc ferme, decojite1păstaie de cardamom verde, ușor zdrobităpăstaie de cardamom verde, ușor zdrobită1(vinete)morcov, decojit și tăiat în zaruri mari (aproximativ 1/2 cană)morcov, decojit și tăiat în zaruri mari (aproximativ 1/2 cană)1Baton întreg de scorțișoarăBaton întreg de scorțișoară6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Moulard dezosat * jumătăți de piept de rață cu pieleMoulard dezosat * jumătăți de piept de rață cu piele12urechi porumb proaspăt pentru copii, * * decorticaturechi porumb proaspăt pentru copii, * * decorticat12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de coriandru, tocate grosierfrunze proaspete de coriandru, tocate grosier1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat1praz, numai parte albă, tăiat în zaruri mari (aproximativ 3/4 cană)praz, numai parte albă, tăiat în zaruri mari (aproximativ 3/4 cană)12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1ceapa rosie, taiata in zaruri mari (aproximativ 1 1/2 cani)ceapa rosie, taiata in zaruri mari (aproximativ 1 1/2 cani)4scallions, numai părți albe și verde deschis, tocate finscallions, numai părți albe și verde deschis, tocate fin1Oreos dublu umplutsare de mare finăsare de mare fină12 lingurițe de pudră de usturoizahăr extrafinzahăr extrafin2maricartofi dulci (aproximativ 1 kilogram în total)cartofi dulci (aproximativ 1 kilogram în total)1Oreos dublu umplutFrunze de ceai DarjeelingFrunze de ceai Darjeeling23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat1anason stelat întreganason stelat întreg1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu fortificat, cum ar fi portul, Marsala sau Madeiravin roșu fortificat, cum ar fi portul, Marsala sau Madeira
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista