Piept De Pui Învelit Cu Slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui înveliți cu slănină. Această rețetă servește 4. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 587 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ficat de pui, sare și piper, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Piept De Pui Învelit Cu Slănină, Piept De Pui Învelit Cu Slănină Afumată, și Piept de pui învelit cu slănină și salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Condimentează puiul cu sare și piper.
Așezați o crenguță de cimbru deasupra fiecărei jumătăți de sân și înfășurați fiecare jumătate în 2 felii de slănină; fixați slănina cu scobitori.
Încălziți o tigaie mare, rezistentă la cuptor.
Adăugați puiul și gătiți la foc moderat până când slănina se rumeneste, 5 minute. Întoarceți puiul și prăjiți-l la cuptor timp de 10 minute sau până când este fiert.
Adăugați 1 lingură de unt și cimbru tocat în tigaie și ungeți puiul.
Se lasă să se odihnească 5 minute.
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți 2 linguri de ulei. Condimentează ficatul cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Adăugați 2 linguri de oțet și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați bulionul și restul de 2 linguri de unt și fierbeți la foc mic până când ficatul este ferm. Pureați ficatul într-un blender și strecurați-l printr-o sită foarte fină așezată peste o cratiță. Se amestecă uleiul și oțetul rămas; se condimentează cu sare și piper.
Aruncați scobitorii și feliați gros puiul. Puneți sosul pe farfurii, acoperiți cu puiul și serviți.