Piept de pui umplut și învelit

Pieptul de pui umplut și învelit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 468 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, jumătăți de piept de pui, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Piept de pui învelit cu slănină umplut cu Avocado și Cheddar, Prosciutto înfășurat piept de curcan umplute cu Gruy Otrivre, și Piept de curcan învelit în slănină umplut cu Hash de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mic de copt.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gătiti la foc mediu-mare până când grăsimea s-a topit în cea mai mare parte, dar slănina este încă foarte moale, aproximativ 3 minute.
Îndepărtați și uscați cu prosoape de hârtie; deoparte.
Se amestecă împreună crema de brânză, ceapa verde, ardeiul gras, praful de usturoi, sarea și piperul într-un bol până se combină. Împărțiți acest amestec pe fiecare piept de pui. Îndoiți sânii în jumătate și înfășurați cu 2 felii de slănină. Asigurați-vă cu scobitori după cum este necesar.
Se pune în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în partea cea mai groasă, 30 până la 35 de minute.
Scoateți scobitorii înainte de servire.