Piept De Pui Umplut Cu Orez Și Șuncă
Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 55. O porție conține 21 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați philadelphia arpagic & ceapă cremă de brânză răspândită, biscuiți ritz, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Piept De Pui Umplut Cu Orez Cu Brânză, Piept De Pui Umplut Cu Ciuperci-Orez, și Piept de pui glazurat cu zmeură umplut cu orez sălbatic și Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Combinați crema de brânză, orezul și spanacul. Bateți oul într-un vas superficial până se omogenizează; așezați firimiturile de cracker într-un vas separat de mică adâncime.
Pulverizați vasul de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit.
Așezați pieptul de pui, cu părțile superioare în jos, pe tăbliță; se acoperă cu amestec de șuncă și orez.
Rulați bine, începând de la un capăt scurt al fiecărui sân. Se înmoaie în ou, apoi în firimituri de biscuiți, întorcându-se pentru a acoperi uniform fiecare rulou cu fiecare ingredient; așezați în vasul de copt pregătit.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când puiul este gata.