Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și uscat la soare

Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și uscat la soare
Sânii de pui umpluți cu Fontina, anghinare și uscați la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 476 calorii. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, roșii uscate la soare ambalate în ulei, anghinare marinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui umplut cu Fontina, anghinare și roșii uscate la soare, Prosciutto și Fontina-piept de pui umplut, și Piept de pui umplut cu brânză Fontina și ardei dulce roșu pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista