Piept de pui umplut cu crab Marsala
Pieptul de pui umplut cu crab Marsala ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă face 6 porții cu 347 de calorii, 49 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 3,83 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de unt, sare, carne de crab și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, care este solid. Pieptul de pui umplut cu crab, pieptul elegant de pui umplut cu crab și pieptul de pui cu lămâie Marsala sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topești 2 linguri de unt. Se adauga 2 lingurite de faina, sare si piper pana se omogenizeaza; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă crabul, ciupercile și parmezanul.
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime. Acoperiți fiecare bucată cu 3 linguri de amestec de crabi.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; cravată cu sfoară de bucătărie.
Într-un castron puțin adânc, combinați boia de ardei și făina rămasă.
Adăugați rulouri de pui, pe rând, și întoarceți-le pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în untul rămas pe toate părțile.
Adăugați vin. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.
Scoateți puiul și păstrați-l la cald. Într-un castron mic, combinați făina și bulionul; se amestecă în apă până se omogenizează. Se amestecă în sucurile de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Tăiați șirul rulourilor de pui; se serveste cu sos.