Piept de pui umplut cu anghinare, lămâie și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sânii de pui umpluți cu anghinare, lămâie și brânză de capră. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 333 calorii, 42G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, pesmet condimentat italian și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui umplut cu anghinare lămâie și brânză de capră, Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 6 ingrediente; se amestecă bine.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Top fiecare jumătate de sân cu 2 linguri amestec de brânză; roll up jeleu-rola de moda. Introduceți părțile laterale; fixați fiecare rolă cu murături din lemn.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie și coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când puiul este gata.