Piept de pui Tomatillo

Piept de pui Tomatillo
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Piept de pui Tomatillo ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 381 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 2,86 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute . 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, pudră de usturoi, sos teriyaki și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Kiwi-Tomatillo Salsa Verde , Tocană Latină de Porc și Tomatillo și Muschiuș De Porc Cu Glazură De Mango-Kiwi Servit Cu Salsa De Tomatillo .

Instrucțiuni

1
Bateți berea, sosul teriyaki, pudra de chili și pudra de usturoi într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați puiul, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider 6 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți puiul din marinadă și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Gătiți piepții de pui pe grătarul preîncălzit până când nu mai sunt roz în centru și sucurile curg limpede, 7 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C). Aranjați piepții de pui într-o tavă de copt și acoperiți fiecare cu o felie de brânză Muenster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
MuensterMuenster
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Combinați tomatele și apa într-o cratiță mare; aduceți apa la fiert, puneți capacul pe oală, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți până când roșiile încep să spargă, 7 până la 10 minute. Amestecați ceapa și usturoiul în sosul tomatillo; asezonați cu sare și piper; continuați să gătiți la fierbere scăzută până când ceapa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Turnați sosul tomatillo într-un blender. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece până la omogenizare. Se amestecă smântâna și coriandru în sosul tomatillo; se toarnă peste pui și brânza Muenster.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuensterMuenster
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista