Sânii de pui sotati umpluți cu brânză și șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 624 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, acompaniamente: Nasturel; orez acoperit, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de pui umplut cu șuncă și brânză, Piept De Pui Umplut Cu Șuncă Și Brânză, și Piept de pui umplut cu brânză Pimiento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare jumătate de sân, cu pielea în sus, pe lungime, pe o tăietură. Ținând un cuțit ascuțit paralel cu suprafața de lucru și începând pe o parte lungă, tăiați pieptul aproape în jumătate orizontal (nu până la capăt), apoi deschideți-l ca o carte.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
2
Acoperiți jumătățile de sân deschise cu o bucată de folie de plastic și bateți ușor fiecare la o grosime uniformă de 1/2 inch cu un pounder de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
Folie De Plastic
știft De Rulare
3
Îndepărtați folia de plastic și acoperiți fiecare jumătate de sân deschisă cu 1 felie de șuncă și 1 felie de brânză, înfășurând orice capete proeminente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Folie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Perie marginea de pui cu unele ou, rezervând restul, apoi ori fiecare piept în jumătate pentru a închide șuncă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Brânză
Ouă
șuncă
1
Pat de pui uscat si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
2
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare. În timp ce untul se încălzește, periați rapid mai mult ou pe cusătura fiecărui sân din nou, apoi dragați sânii în făină, scuturând excesul. Saut carnea de pui, se rastoarna o data, pana devine aurie si fiarta, aproximativ 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se transferă pe o farfurie și se menține cald, acoperit lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Adăugați restul de lingură de unt în tigaie, apoi sotati ciupercile și șalota, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați vin și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când vinul este redus cu aproximativ jumătate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
7
Adăugați smântână și fierbeți, amestecând ocazional, până se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 6 minute. Se amestecă orice suc de pui acumulat pe farfurie și se condimentează sosul cu sare și piper.