Piept de pui saut cu portocaliu

Piept de pui saut cu portocaliu
Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.16 pe portie. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, bulion de pui, portocale de buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Sotat, Piept De Pui Saut Cu Gremolata, și Piept De Pui Saut Cu Condimente Italiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați blaturile și fundul de pe 2 portocale. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați coaja, îndepărtând cât mai mult din miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente portocalii. Stoarceți sucul din membrană și stoarceți portocala rămasă pentru a obține 1/2 cană de suc. Puneți deoparte segmentele și sucul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Într-o pungă de plastic mare, resigilabilă, combinați făina, 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați piept de pui și agitați pentru a acoperi; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până când puiul este ferm la atingere, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Transferați pieptul de pui pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
7
Adăugați ceapa și vinul în tigaie și gătiți, amestecând, până când vinul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați bulion și suc rezervat și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la jumătate și ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă muștarul și restul de 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
PiperPiper
BulionBulion
SucSuc
CeapăCeapă
SosSos
SareSare
9
Puneți puiul în tigaie și gătiți, întorcându-l la strat, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați pe plăci.
11
Adăugați segmente de portocale rezervate în sos, apoi puneți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Pui întregPui întreg
SosSos
12
Presărați pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista