Piept de pui saut cu portocaliu
Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.16 pe portie. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, bulion de pui, portocale de buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Sotat, Piept De Pui Saut Cu Gremolata, și Piept De Pui Saut Cu Condimente Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați blaturile și fundul de pe 2 portocale. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați coaja, îndepărtând cât mai mult din miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente portocalii. Stoarceți sucul din membrană și stoarceți portocala rămasă pentru a obține 1/2 cană de suc. Puneți deoparte segmentele și sucul separat.
Într-o pungă de plastic mare, resigilabilă, combinați făina, 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Adăugați piept de pui și agitați pentru a acoperi; scuturați excesul de făină.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până când puiul este ferm la atingere, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați pieptul de pui pe o farfurie.
Adăugați ceapa și vinul în tigaie și gătiți, amestecând, până când vinul se evaporă.
Adăugați bulion și suc rezervat și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la jumătate și ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă muștarul și restul de 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Puneți puiul în tigaie și gătiți, întorcându-l la strat, timp de 1 minut.
Adăugați segmente de portocale rezervate în sos, apoi puneți sosul peste pui.
Presărați pătrunjel deasupra.