Piept De Pui Prăjit Și Anghinare Din Ierusalim
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,14 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, frunze de cimbru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui prăjit și anghinare din Ierusalim, Dovlecei prăjiți cu ierburi și anghinare din Ierusalim, și Cocoș De Pădure Prăjit, Anghinare De Ierusalim Trufată Și Boulangere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. frecați pieptul de pui pe toate părțile cu 1 lingură de ulei de măsline. Apoi condimentați-le liberal cu sare și piper.
Așezați puiul într-o tigaie de prăjire superficială sau într-o tigaie cu role de jeleu. Aranjați puiul într-un singur strat lăsând cât mai mult spațiu între fiecare sân. Pune deoparte
Zest una dintre lămâi în fâșii lungi. Cojiți cealaltă lămâie cu o răzătoare fină, cum ar fi un micro-plan. Păstrați zestele separate și puneți-le deoparte. Sucați ambele lămâi într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Combinați fâșiile de coajă de lămâie, căței de usturoi întregi, anghinare de Ierusalim, șalotă înjumătățită și 2 linguri de frunze de cimbru.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați bine cu mai multă sare și piper.
Turnați acest amestec peste pui, aruncând în timp ce mergeți până când tot puiul este bine acoperit.
Prăjiți puiul până se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Scoateți cu grijă puiul fierbinte din cuptor și adăugați sucul de lămâie rezervat, vinul și măslinele. Tigaia va sfârâi, așa că răzuiește rapid oricare dintre bucățile maro cruste și degajează cât de bine poți cu puiul încă în tigaie. Împrăștiați cuburile de unt tăiate cubulețe în jurul tigaiei.
Întoarceți tigaia la cuptor și gătiți încă 10-15 minute până când sosul s-a îngroșat ușor.
Scoateți puiul din cuptor și transferați totul într-un platou mare de servire.
Garnisiți cu restul de coajă de lămâie rasă și serviți fierbinte