Piept De Pui Prăjit Și Anghinare Din Ierusalim

Piept De Pui Prăjit Și Anghinare Din Ierusalim
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,14 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, frunze de cimbru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui prăjit și anghinare din Ierusalim, Dovlecei prăjiți cu ierburi și anghinare din Ierusalim, și Cocoș De Pădure Prăjit, Anghinare De Ierusalim Trufată Și Boulangere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. frecați pieptul de pui pe toate părțile cu 1 lingură de ulei de măsline. Apoi condimentați-le liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați puiul într-o tigaie de prăjire superficială sau într-o tigaie cu role de jeleu. Aranjați puiul într-un singur strat lăsând cât mai mult spațiu între fiecare sân. Pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Zest una dintre lămâi în fâșii lungi. Cojiți cealaltă lămâie cu o răzătoare fină, cum ar fi un micro-plan. Păstrați zestele separate și puneți-le deoparte. Sucați ambele lămâi într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați fâșiile de coajă de lămâie, căței de usturoi întregi, anghinare de Ierusalim, șalotă înjumătățită și 2 linguri de frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați bine cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Turnați acest amestec peste pui, aruncând în timp ce mergeți până când tot puiul este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Prăjiți puiul până se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Scoateți cu grijă puiul fierbinte din cuptor și adăugați sucul de lămâie rezervat, vinul și măslinele. Tigaia va sfârâi, așa că răzuiește rapid oricare dintre bucățile maro cruste și degajează cât de bine poți cu puiul încă în tigaie. Împrăștiați cuburile de unt tăiate cubulețe în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Întoarceți tigaia la cuptor și gătiți încă 10-15 minute până când sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți puiul din cuptor și transferați totul într-un platou mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Garnisiți cu restul de coajă de lămâie rasă și serviți fierbinte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista