Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit
Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 362 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți anghinare pentru bebeluși, bulion de pui mai puțin sodiu, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit, Anghinare fierte cu aragaz lent cu pesmet de usturoi prăjit, și Piept De Pui Prăjit Și Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3 litri de apă și sare într-un cuptor olandez, amestecând până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați puiul în amestecul de sare. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Combinați restul de 2 litri de apă și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Taie tulpina de fiecare anghinare la 1 inch de bază; coaja stem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fraged.
6
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime; puneți în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scurgeți anghinarea; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
9
Adăugați anghinare în tigaie. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până se înmoaie. Descoperiți și gătiți încă 5 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți puiul din amestecul de sare; aruncați amestecul de sare. Pat pui uscat; se presara uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Wrap mâner de tigaie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Adăugați puiul în tigaie, cu carnea în jos; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Întoarceți puiul; coaceți încă 12 minute sau până când ați terminat. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
16
Se toarnă picături în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
17
Scurgeți picăturile înapoi în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Adăugați vin alb în picături în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1 cană (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Adăugați bulion în tigaie; se fierbe până se reduce la 1 1/2 căni (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
20
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Puneți pâinea în robotul de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
22
Combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline și pesmet într-un bol; aruncați pentru a acoperi. Aranjați firimiturile într-un singur strat pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec