Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit

Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit
Pieptul de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 362 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Anghinare fierte cu aragaz lent cu pesmet de usturoi prăjit, Piept De Pui Prăjit Și Anghinare Din Ierusalim, și Anghinare prăjită cu pesmet de usturoi de lămâie.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 litri de apă și sare într-un cuptor olandez, amestecând până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați pui la amestecul de sare. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
3
Combinați restul de 2 litri de apă și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ApăApă
4
Tăiați tulpina fiecărei anghinare la mai puțin de 1 inch de bază; coaja tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
5
Îndepărtați frunzele inferioare și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede.
6
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime; se pune în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scurgeți anghinarea; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
9
Adăugați anghinare în tigaie. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până se înmoaie. Descoperiți și gătiți încă 5 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți puiul din amestecul de sare; aruncați amestecul de sare. Pat de pui uscat; se presara uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
12
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Înfășurați mânerul tăvii cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Adăugați carnea de pui la tigaie, partea de carne în jos; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Întoarceți puiul; coaceți încă 12 minute sau până când ați terminat. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
16
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
17
Scurgeți picăturile înapoi în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Adăugați vin alb la picături în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1 cană (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Adăugați bulion în tigaie; se fierbe până se reduce la 1 1/2 căni (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
21
Puneți pâinea în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
22
Combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline și pesmet într-un castron; aruncați pentru a acoperi. Aranjați firimiturile într-un singur strat pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
BolBol
23
Adăugați pătrunjel; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
24
Serviți puiul cu anghinare și sos. Se acoperă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
SosSos
25
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista