Piept de pui prăjit de Susan Spicer cu oțet, muștar și tarhon

Piept de pui prăjit de Susan Spicer cu oțet, muștar și tarhon
Pieptul de pui prăjit de Susan Spicer cu oțet, muștar și tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 337 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 340 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de tarhon, unt, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Pui prăjit la tigaie cu tarhon și sos de smântână de muștar, Pui prăjit cu tarhon și muștar, și Piept de curcan prăjit cu usturoi și ierburi cu maioneză de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați grătarul cuptorului în poziția a treia de jos și preîncălziți la 325 F. condimentați pieptul de pui cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Turnați uleiul de măsline într-o tigaie setată la foc mediu-mare și, când sunteți pe punctul de a fuma, adăugați pieptul de pui cu pielea în jos. Reduceți imediat căldura la mediu și gătiți până se rumenesc bine pe fund, aproximativ șase până la șapte minute. Mutați-le ocazional pentru a preveni lipirea lor. Întoarceți-le și gătiți până când sunt fierte complet, aproximativ cinci până la șapte minute. Când ați terminat, transferați puiul într-un vas sigur pentru cuptor și puneți-l în cuptorul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se toarnă orice grăsime în tigaie. Cu căldura încă pe mediu, turnați bulionul și oțetul și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați lichidul să se reducă la aproximativ 1/2 cană, apoi amestecați untul, muștarul și tarhonul. Amestecați până când sosul este" ușor cremos", apoi opriți focul. Dacă este necesar, adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Împărțiți pieptul de pui între patru farfurii și lingurați peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Presărați arpagicul deasupra. Le-am servit cu o parte de sparanghel prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista