Piept De Pui Parmezan Crocant
Această rețetă servește 30 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți parmezan, unt, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Parmezan crocant - piept de pui de fermă (fâșii sau licitații), Piept De Pui Crocant La Cuptor, și Piept De Pui La Cuptor Cu Usturoi Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Combinați brânza, firimiturile și condimentele într-un vas superficial.
Acoperiți foaia de copt cu margini cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Înmuiați puiul, 1 sân la un moment dat, în unt, apoi în amestec de brânză, întorcându-se pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui piept cu fiecare ingredient; așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 20 min. sau până când puiul este gata (165F).