Piept de pui la grătar cu salvie și usturoi

Sage și usturoi piept de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, piper măcinat grosier, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Cu Usturoi De Busuioc La Grătar, Piept de pui la grătar cu usturoi grecesc și ierburi, și Piept de pui la grătar cu usturoi-Lime cu gust de coriandru-porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul de contact închis timp de 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați toate ingredientele, cu excepția jumătăților de piept de pui; se amestecă bine.
Așezați puiul pe foaie de hârtie cerată.
Periați sau frecați amestecul pe toate părțile puiului.
Când grătarul este încălzit, așezați puiul pe suprafața inferioară a grătarului. Închideți grătarul; gătiți 5 până la 7 minute sau până când puiul este fraged cu furculița și sucurile curg limpede.