Piept de pui in sos de crema de capere

Piept de pui în sos de cremă de capere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și cetogenă are 311 calorii , 25 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,49 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Un amestec de jumătăți de piept de pui, capere, iarbă de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept de pui în sos de cremă de capere , Piept de pui în sos de cremă de capere și Piept de pui în sos de cremă de capere, pâine franțuzească și biscuiți Doubletree .
Instrucțiuni
Asezonați pieptul de pui cu lămâie piper, sare, iarbă de mărar și pudră de usturoi.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Pune pieptul în tigaie și crește căldura la mediu-mare. Întoarceți puiul frecvent, până când se rumenește, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu și gătiți 5 până la 7 minute, până când sânii sunt fierți.
Scoateți puiul pe un platou de servire cald și acoperiți cu folie.
Întoarceți tigaia pe aragaz și creșteți căldura la mare.
Bateți smântâna pentru frișcă, amestecând continuu până când scade la consistența sosului, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă capere.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.