Piept de pui fript cu ierburi, morcovi și cartofi roșii

Piept de pui fript cu ierburi, morcovi și cartofi roșii
Pieptul de pui fript cu ierburi, morcovi și cartofi roșii necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 341 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Un amestec de sare, jumătăți de piept de pui, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Piept de pui cu iaurt-ghimbir fript, Piept de pui sotat cu ierburi proaspete și ghimbir, și Piept de pui melasă fript cu ciorbă Elvețiană Sotată.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista