Piept de pui fript cu ierburi, morcovi și cartofi roșii
Pieptul de pui fript cu ierburi, morcovi și cartofi roșii necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 341 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Un amestec de sare, jumătăți de piept de pui, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Piept de pui cu iaurt-ghimbir fript, Piept de pui sotat cu ierburi proaspete și ghimbir, și Piept de pui melasă fript cu ciorbă Elvețiană Sotată.