Piept De Pui Dijon-Parmezan
Dijon-piept de pui Parmezan necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de cereale de tărâțe originale din fibre, piept de pui, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Piept De Pui Dijon-Parmezan, Piept De Pui Parmezan La Cuptor Dijon, și Piept De Pui Dijon.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți fin cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți fin în robotul de bucătărie).
În castron superficial, amestecați cereale, brânză, busuioc, sare de usturoi și piper. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați albușul de ou și muștarul până se omogenizează.
Scufundați puiul în amestecul de albuș de ou, apoi acoperiți bine cu amestecul de cereale; așezați în tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F).