Piept de pui cu sos de tigaie de caise-ceapa
Nevoie de o curs principal fără gluten? Sânii de pui cu sos de tigaie cu ceapă de caise ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 649 calorii. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, unt, piept de pui cu piele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept de pui în sos picant de caise și prune, Piept de pui cu sos de ciuperci și ceapă Dijon, și Piept De Pui De Caise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron, acoperiți caisele cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute; scurgere.
Între timp, uscați puiul cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie din oțel inoxidabil, încălziți uleiul.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 5 minute. Întoarceți și gătiți aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați puiul pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 14 minute.
Adăugați ceapa, usturoiul, cimbru și frunza de dafin în tigaie. Se condimentează cu sare și se gătește la foc moderat până când ceapa este fragedă.
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la jumătate, răzuind bucățile rumenite în tigaie.
Adăugați bulionul de pui, caisele și conservele de caise și dați la fiert. Gatiti la foc mare pana cand sosul se ingroasa. De pe foc, se învârte în unt până se topește. Aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin. Condimentează sosul cu sare și piper.
Transferați puiul în farfurii, lingurați sosul deasupra și serviți.