Piept de pui cu sos de portocale
Piept de pui cu sos de portocale este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 165 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat evaporat, sare, madeira și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Piept de rață ars cu sos de coniac de portocale, Piept De Curcan Cu Ierburi Cu Sos De Portocale-Crock Pot, și Piept de rață prăjit cu cimbru cu sos de vin portocaliu.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu 1/4 linguriță de piper și periați cu 1 lingură de margarină topită.
Așezați puiul pe raftul unei tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 16 până la 18 minute sau până când puiul este gata.
Transferați puiul într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1 lingură de margarină.
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Adăugați șalotă și sotati 1 minut sau până se înmoaie.
Adăugați suc de portocale, Madeira și usturoi; gatiti la foc mare 14 minute sau pana cand amestecul se reduce la aproximativ 1/4 cana.
Adăugați bulion și gătiți 15 minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 3/4 cană.
Adăugați lapte degresat evaporat și gătiți 10 minute sau până când amestecul devine colorat cu caramel și se reduce la aproximativ 1/4 cană. Se amestecă sare și 1/8 linguriță piper.
Stropiți sosul uniform peste jumătățile de piept de pui.