Piept de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice

Piept de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, pieptul de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 426 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stafide, unt, piept de pui și ulei de măsline. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept de pui cu spanac, brânză de capră și nuci de pin, Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin, și Conopidă prăjită la tigaie cu nuci de pin, usturoi și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Puneți stafidele și verjuice într-un castron și cuptorul cu microunde la dezghețare (sau încălziți ușor într-o tigaie) timp de 5 minute, apoi răciți. Tulpina, rezervând atât stafide, cât și verjuice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerjusVerjus
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Îndepărtați frunzele de rozmarin din tulpini și rezervați frunzele pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3
Puneți tulpinile într-un castron cu 3 lingurițe de ulei de măsline și puțin piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați pieptul de pui și marinați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
5
Alegeți o tigaie largă, cu suficient spațiu pentru ca pieptul de pui să se gătească cu mult spațiu între ele. Aruncați nucile de pin cu puțin ulei de măsline la foc mediu în această tigaie până se rumenesc, apoi se răcesc pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți untul în tigaie până se rumenesc, apoi adăugați 1 lingură de ulei de măsline pentru a nu mai arde. Prăjiți puiul, cu pielea în jos, la foc moderat până devine auriu, 6-10 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte timp de 3-4 minute. (Timpul total de gătit depinde de grosimea cărnii, dar două treimi din timpul de gătit ar trebui să fie pe partea pielii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Când puiul este gătit, condimentați, scoateți din tigaie, apoi odihniți-vă, cu pielea în jos. Aruncați orice unt din tigaie și aruncați stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă verjuice-ul rezervat și se degelează tigaia la foc până când lichidul s-a redus la jumătate. Amestecați nucile de pin și readuceți puiul în tigaie. Gustați sosul pentru condimentare înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
VerjusVerjus
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista