Piept de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice

Piept de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, pieptul de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 426 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stafide, unt, piept de pui și ulei de măsline. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept de pui cu spanac, brânză de capră și nuci de pin, Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin, și Conopidă prăjită la tigaie cu nuci de pin, usturoi și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Puneți stafidele și verjuice într-un castron și cuptorul cu microunde la dezghețare (sau încălziți ușor într-o tigaie) timp de 5 minute, apoi răciți. Tulpina, rezervând atât stafide, cât și verjuice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerjusVerjus
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Îndepărtați frunzele de rozmarin din tulpini și rezervați frunzele pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3
Puneți tulpinile într-un castron cu 3 lingurițe de ulei de măsline și puțin piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați pieptul de pui și marinați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
5
Alegeți o tigaie largă, cu suficient spațiu pentru ca pieptul de pui să se gătească cu mult spațiu între ele. Aruncați nucile de pin cu puțin ulei de măsline la foc mediu în această tigaie până se rumenesc, apoi se răcesc pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Încălziți untul în tigaie până se rumenesc, apoi adăugați 1 lingură de ulei de măsline pentru a nu mai arde. Prăjiți puiul, cu pielea în jos, la foc moderat până devine auriu, 6-10 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte timp de 3-4 minute. (Timpul total de gătit depinde de grosimea cărnii, dar două treimi din timpul de gătit ar trebui să fie pe partea pielii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Când puiul este gătit, condimentați, scoateți din tigaie, apoi odihniți-vă, cu pielea în jos. Aruncați orice unt din tigaie și aruncați stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă verjuice-ul rezervat și se degelează tigaia la foc până când lichidul s-a redus la jumătate. Amestecați nucile de pin și readuceți puiul în tigaie. Gustați sosul pentru condimentare înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
VerjusVerjus
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista